Om

Maud Holmberg Klyft  är reporter och redaktör på Hemmets Veckotidning. Kvällar och lediga helger tillbringar hon gärna i husets skönaste rum, trädgårdsrummet, som ständigt är under förvandling. När Maud flyttade dit bestod trädgården av en uteplats, en stor gräsmatta, tre små rabatter och en mattbom. Idag är mattbommen flyttad och fungerar som rosportal, gräsmattan är liten och odlingsytorna mycket större.
På täppan i Sveriges sydligaste stad, Trelleborg, har hon ofta sällskap av katten Svart, dammens grodor, fåglar, humlor och fjärilar.
Maud gillar att skapa med färg och form – även i trädgården. Är absolut ingen perfektionist som klipper gräsmattekanter med nagelsax. Tar gärna vara på fröer och plantor som fåglarna eller vinden planterat. Älskar sitt lilla vattenhål, dammen, och använder gärna loppisfynd till att överraska i det gröna.
Täppan är det perfekta stället för att stressa av, kläcka idéer, röra på sig, fika eller njuta och umgås i.
Svart är en osedvanligt klok och trevlig katt, enligt matte. En mästerjägare av flugor och mal, ett matvrak som föredrar människoföda framför kattmat och en livsnjutare som gärna sträcker ut sig i sin fulla längd i solskenet.
I bloggen kan du läsa om Tantens och Kattens funderingar och följa det som händer just nu. Under säsong bjuder Maud också på recept från trädgårdens skafferi.

Kontakt för samarbeten:
[email protected]