[gallery ids="179697,179693,179703,179696,179699,179704,179692,179695,179700,179701,179694"] Sugen på något riktigt gott med smak av världens godaste vårprimör, rabarbern? Gör rabarbermums - på mindre än 5 minuter! Gottsuget är ibland uppfinningsrikedomens moder, och med späda rabarberstjälkar och citronmeliss på täppan var desserten till kvällskaffet uppfunnit! 2-3 minuter i microugnen och den är klar! Det här behöver du (2 portioner): 2-3 späda stjälkar stjälkar rabarber 1 snapsglas vatten (alt 1/2 glas vatten och ett halvt glas vitt vin) 1-2 tsk kanel 1/2 - 1 struken tsk ingefära 1-2 msk rörsocker (alternativt honung) - smaka av hur sött/syrligt du vill att det ska vara! lite müssli, granola eller en krossad cookie. glass eller kesella och ev citronmelissblad. Följ receptet i bildtexterna - blunda och njut!